پوست، مو و زیبایی

نمایش 1–16 از 28 مورد

روغن آرگان

18,000تومان 14,000تومان

فواید روغن آرگان بسیار زیاد است و از درمان پوست ومو گرفته تا مشکلات گوارشی و پیشگیری از سرطان را شامل می‌شود. این روغن از میوه درختی به نام آرگان با نام علمی argania spinosa به دست می‌آید. و از مغز درون میوه آرگان گرفته می شود. روغن این میوه دارای مقدار زیادی اسید چرب، ویتامین آ، ویتامین سی، ویتامین ای، امگا ۶ و ۹، آنتی اکسیدان و لینولئیک اسید است و دارای مقاومتی حتی بیشتر ازروغن زیتون است.

روغن آفتابگردان 500 سی سی

18,000تومان 14,000تومان

گل آفتابگردان، بومی امریکاست و سال‌ها برای گرفتن روغن پخت‌وپز، مورد استفاده قرارگرفته است. روغن آفتابگردان ، یک روغن غیرفرار است که از دانه‌های آفتابگردان گرفته می‌شود. این روغن، معمولا به‌عنوان روغن پخت‌وپز به‌کارمی‌رود و همچنین به‌دلیل داشتن خواص نرم کنندگی، در فرمول‌های آرایشی نیز کاربرد دارد. ترکیب مغذی این روغن، آن را به یکی از سالم‌ترین روغن‌ها برای مصرف خوراکی و استفاده برای پوست و مو تبدیل کرده است. مهم‌ترین جزء روغن آفتابگردان، اسید لینولئیک است. اجزاء دیگر آن، اسید اولئیک و اسید پالمتیک هستند. علاوه‌بر این، این روغن، دارای لسیتین، کارتنوئیدها، تکوفرول‌ها و مقادیر قابل‌توجهی از ویتامین‌های A، D و E نیز هست.

روغن آلوئه ورا

معرفی مختصر کالا آلوئه ورا گیاهی بی ساقه از سرده سِگِل ها بوده که حدودا ۶۰ تا ۱۰۰ سانتی متر رشد می کند و از طریق پاجوش تکثیر می شود. این گیاه حاوی موادی مانند آلوئین های A2 و B و ترکیبات قندی مثل گلوکز،مانوزو سلولز و آنزیم هایی ازجمله: اکسیداز،آمیلاز و کاتالاز و ویتامین هایی مثل B1,B2,B6,C,E ،اسیدفولیک و مواد معدنی مثل کلسیم،سدیم ،منیزیم،روی و مس می باشند. خواص روغن آلوئه ورا شامل مرطوب کنندگی،ضد شوره بودن، تقویت کننده مو،نرم کننده و سرعت بخش رشد مو،ضد چین و چروک و درمان سوختگی می باشد.

روغن آویشن

آویشن(thymes)سرده ای از نعناعیان می باشد،درختچه ای کوتاه و پر شاخه و دارای گل های سفید چتری می باشد.شاخه های علفی آویشن،پر از برگ هایی در قسمت بالای ساقه کرکدار و سفید آن است.گیاه آویشن دارای خواص ضدعفونی کننده و ضدقارچ، صد دردهای مفصلی،ضد دردهای قاعدگی،ضدروماتیسم،ضدحساسیت و ضد زوال عقل می باشد.این روغن نیز مثل روغن های گیاهی و شیمیایی دیگر دارای عوارض بوده و باید با دقت از آن استفاده نمود.

روغن ارده کنجد

18,000تومان 14,000تومان

ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یونانی، ایرانی، ترکی، عراقی، مغربی و بلغاری استفاده می‌شود. ارده به تنهایی به عنوان چاشنی یا بخش اصلی حلوا ارده، حلواشکری، بابا غنوج و حمص استفاده می‌شود. ارده خود به تنهایی یک مادهٔ غذایی کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است. ارده را به طرق مختلفی می‌توان مصرف نمود. می‌توان آن را بصورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد یا مواد شیرینی از قبیل: عسل، شیره نبات، خرما، انگور و مربابه آن اضافه نمود. میزان افزودنی بسته به ذایقه افراد متفاوت است

روغن اسطوخودوس

18,000تومان 14,000تومان

تسکین سردرد، احساس آرامش، درمان مشکلات خواب، رفع مو خوره، درمان عفونت، کاهش چین و چروک پوست و تسکین دل درد از خواص روغن اسطوخودوس است. برای تهیه این روغن، گل‌های خشک شده اسطوخودوس را با روغن بادام، نارگیل یا روغن زیتون ترکیب می‌کنند.روغن اسطوخودوس، بوی فوق‌‌العاده خوبی دارد و دارای خاصیت ضد قارچ، ضد عفونی کننده، ضد التهاب و آنتی اکسیدان است. از این روغن در طب سنتی و صنایع بهداشتی و داروسازی استفاده‌های بسیاری می‌شود.

روغن بابونه

18,000تومان 14,000تومان

بابونه خواص گوناگونی دارد. از جمله می توان به درمان زخم معده و تقویت پوست و مو اشاره کرد. همچنین بابونه تقویت کننده مغز ، ادرار آور ، درمانگر ترشحات عادت ماهیانه و التیام بخش زخم است. روغن بابونه افزایش دهنده ی جریان خون است و برای افزایش جریان قاعدگی مفید است، ضدالتهابی طبیعی و مؤثر است ، ضدعونی کننده ، بادشکن ، ضد درد ، تب بر ، هاضم ، عرق آور و ضد کرم نیز هست.

روغن بادام تلخ

18,000تومان 14,000تومان

خواص روغن بادام تلخ برای سلامتی بسیار زیاد است و می‌توان خواصی از قبیل کرم‌ زدایی، تب بری، ضد باکتری، ضد میکروبی، ضد قارچی، مسکن و آرام‌ بخشی، ملین (مسهل)، ادرارآوری، ضد مسمومیت، ضد سرطانی و ضد اسپاسم را نام برد.

روغن بادام شیرین

18,000تومان 14,000تومان

روغن بادام شیرین از فشرده شدن و روغن گیری مغز بادام شیرین تهیه میشود. روغـن بادام شیرین به دلیل بوی مطبوعی که دارد به عنوان خوشبو کننده محصولات آرایشی و خوشبو کننده های هوا نیز استفاده می شود. کاهش چین و چروک پوست، درمان ریزش مو، موخوره و شوره سر، تقویت حافظه، تنظیم کلسترول و فشار خون از مهمترین خواص روغن بادام شیرین است.

روغن بنفشه

18,000تومان 14,000تومان

روغن بنفشه روغنی کاملا گیاهی و با استفاده موضعی و مالشی و دارای ماندگاری ای طولانی می باشد.طبع آن سرد و تر است و برای تمامی مشکلاتی که بخاطر گرما و خشکی بدن ایجاد شده باشد مفید می باشد.

روغن بهارنارنج

18,000تومان 14,000تومان

خاصیت اصلی بهارنارنج تاثیر آن بر احساسات و سیستم اعصاب است. برای شوک و جنون آنی و فشار خون ناشی از فشار روحی تپش قلب، و هر نوع اضطراب مفید است از لحاظ عاطفی موثر و برای اشخاص افسرده و ناامید بسیار مفید است.بهار نارنج برای هیجان ناشی از عوارض قبل از عادت ماهانه، یائسگی و افسردگی بعد از زایمان نیز موثر است.
خاصیت آرام بخش بهار نارنج، برای عوارض جسمی، مانند ناراحتی های ناشی از فشار عصبی و گوارشی چون اسهال ایده ال است. مدت ها است که در تولیدات مخصوص مراقبت از پوست از آن استفاده می شود و برای هر نوع پوست مفید است. اثر حیات بخش آن بخصوص برای پوست اشخاص بالغ و حساس، و رفع ترک خوردگی پوست های شل شده و در کمک به مداوای زخم مفید است.

روغن پونه

18,000تومان 14,000تومان

علائم آلرژی در بسیاری از مواقع مزاحم کار و زندگی افراد شده و آن ها را از فعالیت های روزمره باز می دارد اما واکنش های آلرژیک خفیف را می توان تا حد زیادی تحت کنترل قرار داد.
روغن پونه کوهی در بسیاری از درمان های گیاهی مورد استفاده قرار گرفته و دارای تاثیر بسیار عالی است. این روغن را می توان به صورت موضعی برای درمان قارچ ناخن انگشت پا و از بین بردن زگیل و خال استفاده کرد اما باید توجه داشت روغن پونه کوهی برای زخم های باز استفاده نشود.
پونه کوهی با عفونت ها، قارچ ها، کولیت، سرطان، التهاب، آسم و عفونت های تنفسی و آلرژی مقابله کرده، همچنین موجب تعادل هورمون ها در بدن و کاهش روند یائسگی می شود.
علاوه بر این موارد از این روغن به عنوان پاک کننده ریه نیز استفاده می شود.
۱- بخور این روغن را در فضای خانه پخش کنید.
۲- یک یا دو قطره از این روغن را کف دست ریخته و دو دستتان را به هم بمالید سپس کف دستتان را بو کنید با این کار عطر این روغن وارد ریه ها شده و آن ها پاک سازی می کند.
۳- یک قطره از اسانس پونه کوهی را با عسل در آب گرم ریخته و مدام هم بزنید تا یک ترکیب یکدست به دست بیاید زیرا این روغن به سرعت از آب جدا می شود. این ترکیب را در محلی که هستید قرار دهید تا با تنفس شما وارد ریه ها شود.

روغن جوانه گندم

روغن جوانه گندم (روغن جنین گندم یا رویان گندم ) از قسمت میانی گندم استخراج می‌شود که قلب یا هسته‌ی گندم را تشکیل می‌دهد. جوانه گندم حاوی مواد مغذی که به رشد این گیاه کمک می‌کنند. در واقع جوانه گندم نیروگاهی از مواد مغذی است چرا که حاوی حدود ۲۳ ماده‌ی مغذی است از جمله اسیدهای چرب امگا ۳ و آهن. روغن استخراج شده از جوانه گندم به همان اندازه برای سلامتی، پوست و مو مفید است. شما می‌توانید روغن جوانه گندم را مصرف کنید یا آن را روی پوست‌تان استعمال کنید تا همیشه جوان بماند. روغن و عصاره‌های جوانه گندم آزادانه در صنعت زیبایی و لوازم آرایش برای تولید لوسیون‌های مرطوب‌کننده و سرم‌های ضد پیری استفاده می‌شود

روغن جوجوبا

گیاه جوجوبا یا هوهوبا (jojoba) درختچه ای است بومیِ بیابان سونورا با نام گیاه شناسی سیموندزیا کینانسیس که در گروه میخک سانان جای داده شده است. این روغن و مشتقات برگرفته از آن به دلیل ساختار شیمیایی ای که دارند، دربرابر اکسید و فاسد شدن براثر نور خورشید بسیار مقاوم بوده و مثل سایرروغن ها نمی باشند.
ازخواص این روغن می توان به کنترل تولید چربی در پوست ،نرمی پوست بعد از تیغ
،درمان کننده اختلالات پوستی،مرطوب کننده قوی پوست،پاک کردن آرایش، تقویت مو، محافظ رنگ مو،کاهنده ترک های پوستی بارداری،درمان کننده خشکی پوست سر،نرم کننده لب ،درمان کننده سیاهی زیرچشم،رفع آفتاب سوختگی ،درمان ترک پاشنه پا واستحکام بخش ناخن ها اشاره کرد

روغن خراطین

روغن جوانه گندم (روغن جنین گندم یا رویان گندم ) از قسمت میانی گندم استخراج می‌شود که قلب یا هسته‌ی گندم را تشکیل می‌دهد. جوانه گندم حاوی مواد مغذی که به رشد این گیاه کمک می‌کنند. در واقع جوانه گندم نیروگاهی از مواد مغذی است چرا که حاوی حدود ۲۳ ماده‌ی مغذی است از جمله اسیدهای چرب امگا ۳ و آهن. روغن استخراج شده از جوانه گندم به همان اندازه برای سلامتی، پوست و مو مفید است. شما می‌توانید روغن جوانه گندم را مصرف کنید یا آن را روی پوست‌تان استعمال کنید تا همیشه جوان بماند. روغن و عصاره‌های جوانه گندم آزادانه در صنعت زیبایی و لوازم آرایش برای تولید لوسیون‌های مرطوب‌کننده و سرم‌های ضد پیری استفاده می‌شود

روغن زیتون

18,000تومان 14,000تومان

روغن زیتون به سلطان روغن های گیاهی معروف است و قدمت آن به هزاران هزار سال می رسد!از روغن زیتون علاوه بر پخت و پز، در تهیه مواد آرایشی و بهداشتی، صابون، صنایع دارویی و سوخت برای چراغ های قدیمی استفاده می کنند. مصرف یک قاشق روغن زیتون در روز از بروز بسیاری از مشکلات جسمی جلوگیری می کند . در طب اسلامی نیز به خوردن روغن زیتون توصیه شده و پیامبر ما در این باره می فرماید : زیتون بخورید و روغن آن را به بدن بمالید که هفتاد مرض را شفا می بخشد.نظیر نرمی ولطافت پوست و مو،پیشگیری از دیابت و چاقی مفرط،فشارخون بالا،سرطان،سردی بدن و …

مقایسه
لیست علاقه مندی ها 0