گوارشی

نمایش تمام 7 موارد

روغن آفتابگردان 500 سی سی

18,000تومان 14,000تومان

گل آفتابگردان، بومی امریکاست و سال‌ها برای گرفتن روغن پخت‌وپز، مورد استفاده قرارگرفته است. روغن آفتابگردان ، یک روغن غیرفرار است که از دانه‌های آفتابگردان گرفته می‌شود. این روغن، معمولا به‌عنوان روغن پخت‌وپز به‌کارمی‌رود و همچنین به‌دلیل داشتن خواص نرم کنندگی، در فرمول‌های آرایشی نیز کاربرد دارد. ترکیب مغذی این روغن، آن را به یکی از سالم‌ترین روغن‌ها برای مصرف خوراکی و استفاده برای پوست و مو تبدیل کرده است. مهم‌ترین جزء روغن آفتابگردان، اسید لینولئیک است. اجزاء دیگر آن، اسید اولئیک و اسید پالمتیک هستند. علاوه‌بر این، این روغن، دارای لسیتین، کارتنوئیدها، تکوفرول‌ها و مقادیر قابل‌توجهی از ویتامین‌های A، D و E نیز هست.

روغن بابونه

18,000تومان 14,000تومان

بابونه خواص گوناگونی دارد. از جمله می توان به درمان زخم معده و تقویت پوست و مو اشاره کرد. همچنین بابونه تقویت کننده مغز ، ادرار آور ، درمانگر ترشحات عادت ماهیانه و التیام بخش زخم است. روغن بابونه افزایش دهنده ی جریان خون است و برای افزایش جریان قاعدگی مفید است، ضدالتهابی طبیعی و مؤثر است ، ضدعونی کننده ، بادشکن ، ضد درد ، تب بر ، هاضم ، عرق آور و ضد کرم نیز هست.

روغن بهارنارنج

18,000تومان 14,000تومان

خاصیت اصلی بهارنارنج تاثیر آن بر احساسات و سیستم اعصاب است. برای شوک و جنون آنی و فشار خون ناشی از فشار روحی تپش قلب، و هر نوع اضطراب مفید است از لحاظ عاطفی موثر و برای اشخاص افسرده و ناامید بسیار مفید است.بهار نارنج برای هیجان ناشی از عوارض قبل از عادت ماهانه، یائسگی و افسردگی بعد از زایمان نیز موثر است.
خاصیت آرام بخش بهار نارنج، برای عوارض جسمی، مانند ناراحتی های ناشی از فشار عصبی و گوارشی چون اسهال ایده ال است. مدت ها است که در تولیدات مخصوص مراقبت از پوست از آن استفاده می شود و برای هر نوع پوست مفید است. اثر حیات بخش آن بخصوص برای پوست اشخاص بالغ و حساس، و رفع ترک خوردگی پوست های شل شده و در کمک به مداوای زخم مفید است.

روغن زیره

زیره به دانه ی معطری می گویند که خاصیت ضدنفخی داشته و در آشپزی و پزشکی مصرف می شود.دارای دونوع زیره سبز و زیره سیاه (زیره ایرانی)می باشد که در شهرستان بافت استان کرمان به وفور یافت می شود.
روغن زیره با روش کلدپرس به دست آمده و دارای خواص ادرار آوری (مفید برای دفع سنگ کلیه) ، کمک به قلب وجلوگیری از بسته شدن رگ های قلب،افزاینده شیر در مادران شیرده، رفع هرگونه گرفتگی مثل گرفتگی تنفسی که باعث سرفه و عطسه می شوند، منظم کننده چرخه قاعدگی و درمان کننده خلط های سینوسی می باشد.

روغن فندق 60 سی سی

16,500تومان 15,000تومان

روغن فندق دارای طبعی گرم می باشد که از برگ و پوست و شکوفه فندق نیز استفاده های زیادی می شود. روغن فندق یکی از انواع روغن های گیاهی مفید و پرخاصیتی است که برای سلامتی و تقویت رشد ابرو و مژه و همچنین برای جلوگیری از ریزش مو،تقویت پوست وحتی تقویت قوای جنسی مورد استفاده قرار می گیرد

روغن کرچک

روغن کرچک به انگلیسیcastor oil یکی از انواع روغن های گیاهی است که از گیاه کرچک به دست می آید و از آن به عنوان ملین برای درمان یبوست استفاده می کنند، همچنین روغن کرچک خطر ابتلا به آرتروز را کاهش داده و به سلامت پوست و مو کمک می کند

روغن کنجد

کنجد ماده غذایی بسیار مقوی و سالمی است که بیش از 5000 سال است که استفاده می شود. علاوه بر دانه های کنجد، روغن کنجد هم دارای خواص غذایی بی شماری می باشدمصری های باستانی از روغن کنجد برای کاهش درد استفاده می کردنددر چین از کنجد به عنوان غذا، دارو و جوهر استفاده شده است.سربازان یونانی و رومی از آن برای افزایش انرژی بدن در جنگ استفاده می کردندعلاوه بر این ها روغن کنجد به عنوان اکسیر جوانی و زیبایی شناخته می شود.همچنین برای درمان مشکلاتی مثل یبوست،سرطان،مشکلات پوستی مثل شوره،ریزش مو،طاسی ،خشکی پوست،اگزما ،پسوریازیس و… موثر واقع می شود.

مقایسه
لیست علاقه مندی ها 0